Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εσείς που φυλάτε τα δείγματα αρωμάτων;




Αυτή είναι μια χάρτινη, μίνι συρταριέρα που αγόρασα πρόσφατα από το jumbo. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε από την πρώτη φορά που την είδα αλλά δεν την αγόρασα γιατί δεν ήξερα τι να αποθηκεύσω σε κάτι τόσο μικρό. Ώσπου μια μέρα μου ήρθε η ιδέα : θα βάλω μέσα όλα τα δείγματα αρωμάτων που έχω! 


 Μέχρι τώρα τα είχα σε μια μικρή μπιζουτιέρα από χαρτόνι ντυμένο με ύφασμα, ωστόσο κάθε φορά που έψαχνα να βρω ένα συγκεκριμένο δείγμα έπρεπε να τα βγάλω όλα έξω. Τώρα τα βλέπω όλα με μια ματιά. Τα τέσσερα μικρά συρταράκια μου έδωσαν την ιδέα να τα χωρίσω βάσει εποχής.      

1ο και 2ο συρτάρι

3ο και 4ο συρτάρι

Στο πρώτο συρτάρι έβαλα τα "φθινοπωρινά" με ξυλώδεις, ζεστές νότες, στο δεύτερο τα "χειμωνιάτικα" με έντονες, βαριές μυρωδιές και τα ανατολίτικα, στο τρίτο συρτάρι τα "ανοιξιάτικα" δηλαδή τα λουλουδάτα, "χαρούμενα" αρώματα και στο τέταρτο αυτά με τις ανάλαφρες, καλοκαιρινές νότες. 

Κοστίζει μόνο 1,99 ε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα μικροπράγματα στα οποία θέλουμε να έχουμε εύκολη πρόσβαση. Είναι κάτι που μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι.



 Υ. Γ. Η συγκεκριμένη συρταριέρα χωράει αρκετά δείγματα αλλά αν έχετε μεγάλη συλλογή δεν νομίζω ότι θα σας βολέψει.