Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Nude χείλη από τα H&M



Πρόσφατα αγόρασα ένα nude κραγιόν και ένα nude γκλος από το h&m - έχω κόλλημα με τα nudes! Η απόχρωση του κραγιόν είναι NUDE BLISS και του γκλος NUDE.



Το κραγιόν έχει καλή κάλυψη και είναι αρκετά ενυδατικό. Αν θέλετε περισσότερη ενυδάτωση φορέστε lipbalm πριν το κραγιόν σας (αυτό ισχύει για όλα τα κραγιόν).

NUDE BLISS
Το γκλος δίνει μια ημιδιάφανη, γλυκιά nude εμφάνιση στα χείλη. Είναι λίγο κολλώδες αλλά αυτό εξασφαλίζει ενυδάτωση και μεγαλύτερη διάρκεια. 
Φυσικά μπορείτε να φορέσετε τα δύο προϊόντα μαζί για πιο έντονο χρώμα.

NUDE
Και οι δύο αποχρώσεις δίνουν φυσικό χρώμα στα χείλη αλλά δεν είναι τελείως nude, έχουν μια ροδακινί χροιά στο χρώμα τους.

  

Είναι τέλεια επιλογή για να ισορροπήσετε ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια ή όταν θέλετε φυσικό λουκ.   

Το γκλος κοστίζει 1,95e τα 3ml και το κραγιόν 4,95e ta 4,5g. 



Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τι μπορείτε να κάνετε με μια λευκή σκιά;


                                           
Εκτός από το να βάψετε τα μάτια σας, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν highlighter για να φωτίσετε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου.                
  •  Λίγη λευκή σκιά στο πάνω μέρος του μάγουλου, με κατεύθυνση προς τους κροτάφους, δίνει λάμψη στο πρόσωπο. 
  • Με λίγη σκιά στη ράχη της μύτης θα φαίνεται πιο λεπτή.
  • Αν βάλετε λευκή σκιά στο ν του πάνω χείλους τα χείλη σας θα φαίνονται πιο αισθησιακά, ενώ αν βάλετε στο κέντρο του κάτω χείλους θα φαίνονται πιο σαρκώδη.
  • Και φυσικά η κλασσική τοποθέτηση λευκής σκιάς κάτω από το φρύδι και στην εσωτερική γωνία του ματιού φωτίζει το βλέμμα.



Προτείνω η σκιά να είναι γυαλιστερή. Μια ματ σκιά δεν μπορεί να δώσει την λάμψη που θέλουμε επειδή δεν αντανακλά το φως. Μια περλέ ή σατινέ σκιά είναι ιδανική. Η γκλίτερ σκιά καλύτερα να φορεθεί μόνο βράδυ.

Στα καταστήματα καλλυντικών κυκλοφορούν διάφορα πινέλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απλώσετε highlighter, ωστόσο μπορείτε να το κάνετε και με τα δάχτυλα. Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ τα πινελάκια που συνοδεύουν τα ρουζ ή κάποιο μικρό πινέλο προσώπου από σετ που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για πούδρα ούτε για ρουζ. 

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε για να απλώσετε highlighter προσέξτε την ποσότητα που θα απλώσετε. Βάλτε μικρή ποσότητα κι αν χρειάζεται βάλτε περισσότερη. Στο μακιγιάζ είναι πιο εύκολο να προσθέσεις χρώμα από το να αφαιρείς.     

Εκτός από λευκό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα χρώματα όπως ανοιχτό μπεζ, εκρού, πολύ ανοιχτό παστέλ ροζ.








Η σκιά που χρησιμοποιώ είναι PASTEL LUMIERE της BOURJOIS στην απόχρωση BLANC DIAPHANE No 90