Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

elf essentials brush set



Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ το σετ πινέλων της elf απο την σειρά essentials. Τα περισσότερα πινέλα του σετ είναι πολύ καλά αλλά όχι όλα. Ας τα δούμε ένα-ένα:


Στο πίσω μέρος της συσκευασίας αναφέρονται όλα τα πινέλα και η χρήση τους.


Total Face Brush : Καλό για πούδρα γιατί δίνει ελαφρύ αποτέλεσμα. Δεν είναι το καλύτερο πινέλο πούδρας αλλά ούτε και το χειρότερο. Αν το έχετε θα το χρησιμοποιήσετε σίγουρα. 


Blush Brush: Υποτίθεται ότι είναι πινέλο για ρουζ, μπρόνζερ και κάνεις κοψίματα με αυτό. Δυστυχώς σε τίποτα απο αυτά δεν λειτουργεί καλά. Μπορείτε να ζήσετε και χωρίς αυτό. 


Foundation Brush: Μου αρέσει το συγκεκριμένο πινέλο. Απλά θέλει λίγο παραπάνω δουλειά στο άπλωμα του μεικαπ για να μην αφήνει γραμμές. 


Brow Comb & Brush: Το κλασσικό πινέλο για φρύδια και βλεφαρίδες. Κανένα ιδιαίτερο σχόλιο, δουλεύει μια χαρά. 


Eyelash & Brow Wand: Ένα βουρτσάκι μάσκαρας σε πινέλο για τα φρύδια. Φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με την μάσκαρα σας. 


Eyeliner Brush: Το ίσιο πινέλο για αιλάινερ. Κάποιες βολεύονται με το συγκεκριμένο κόψιμο, εγώ όχι. Ψάχνω χρήση για αυτό το πινέλο!  


Smudge Eye Sponge: Ένα πινέλο με σκληρό σφουγγαράκι στην άκρη, ιδανικό για 
smoky look. Πολλά μολύβια έχουν τέτοιο σφουγγαράκι στην άκρη τους που πάει χαμένο όταν τελειώσει το μολύβι, το συγκεκριμένο όμως μένει στο νεσεσέρ μας. Χρήσιμο.


Eyeshadow Brush: Το διάσημο πινέλο σκιάς της elf, ιδανικό όταν θέλω ένταση στο χρώμα και πρακτικό όταν χρησιμοποιώ μόνο ένα χρώμα στα βλέφαρα. Τέλειο για εφαρμογή σκιάς-highlighter κάτω απο το φρύδι και φυσικά για σκιάσεις με σκούρα χρώματα. Ένα για όλα!  


Concealer Brush: Το συγκεκριμένο πινέλο είναι μικρό για κονσίλερ γι' αυτό το έχω για άλλες χρήσεις όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Το χρησιμοποιώ για να απλώνω αιλαινερ σε κρέμα ή τζελ. Επίσης είναι ιδανικό για να βάζω σκιά-highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού. Απλά τέλειο!


Lip Defining Brush: Ένα απλό πινέλο χειλιών που κάνει την δουλειά του καλά. Το περισσότερα πινέλα χειλιών της αγοράς έχουν καπάκι κι αυτό είναι μια ευχάριστη αλλαγή.





Τα συγκεκριμένα πινέλα μπορείτε να τα βρείτε στο www.eyeslipsface.co.uk σε σετ αλλά και μεμονωμένα.