Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Καθαριστικό σπρέυ πινέλων απο το Jumbo




Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά καθαριστικά σπρέυ πινέλων απο διάφορες μάρκες. Πάντα ήθελα να δοκιμάσω ένα. Όταν είδα το συγκεκριμένο στα jumbo το πήρα αμέσως. Το χρησιμοποιώ όταν θέλω ένα γρήγορο καθάρισμα για τα πινέλα μου. Τα πλένω κάθε εβδομάδα με σαπούνι και νερό αλλά όταν βιάζομαι τέτοιου είδους προϊόντα είναι σωτήρια. Καθαρίζουν, απολυμαίνουν και φρεσκάρουν τα πινέλα του μακιγιάζ και το καλύτερο απο όλα είναι ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αμέσως μετά τον καθαρισμό αφού στεγνώνουν αμέσως.    


Δεν έχω δοκιμάσει άλλο καθαριστικό για να μπορώ να το συγκρίνω αλλά μου αρέσει παρά πολύ γιατί καθαρίζει τέλεια τα πινέλα μου. Έχει έντονη μυρωδιά η οποία φεύγει πολύ γρήγορα. 

Τα βασικά συστατικά είναι οινόπνευμα και νερό κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνες μας στο σπίτι. Στο internet υπάρχουν πολλές συνταγές για καθαριστικό σπρέυ πινέλων αλλά το συγκεκριμένο προϊόν είναι τόσο φθηνό (1,50 ευρώ τα 100ml)  που αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσει κανείς.





Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

clinique all about eyes rich




Δεν έχω δοκιμάσει την κρέμα ματιών της clinique all about eyes. Αυτή που δοκίμασα είναι η all about eyes rich που λογικά έχει πιο πλούσια υφή απο την πρώτη. 


Όντως έχει πλούσια, λιπαρή υφή, ανεκτή απο την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών, ακόμα και την δική μου που είναι λιπαρή ακόμα και σε αυτή την περιοχή! Δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη αλλαγή στους μαύρους κύκλους και στα πρηξιματάκια, ίσως γιατί δεν έχω έντονα αυτά τα προβλήματα, ωστόσο η ενυδάτωση που προσφέρει η συγκεκριμένη κρέμα είναι το κάτι άλλο. Είναι η πιο ενυδατική κρέμα ματιών που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μέχρι τώρα τουλάχιστον.  


Θα ήθελα να δοκιμάσω και την all about eyes για να συγκρίνω τις δύο υφές πριν προβώ στην αγορά της κανονικής συσκευασίας. Έχω ένα βαζάκι - δείγμα των 7 ml που κρατάει αρκετό καιρό βέβαια. Επειδή η συγκεκριμένη κρέμα είναι λίγο βαριά δεν την χρησιμοποιώ το καλοκαίρι και θα ήθελα να δω αν η πιο ελαφριά υφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την πιο ζεστή εποχή του χρόνου.