Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Σκιές φορέμενες σαν eyeliner






Μου αρέσει να χρησιμοποιώ σκιές σαν eyeliner ειδικά έντονα χρώματα όπως η τριπλέτα της glamorous με μπρονζέ, γαλάζιο και πράσινο χρώμα.  


Αυτά τα χρώματα είναι τέλεια για το καλοκαίρι.

μπρονζέ

Με ένα πινέλο eyeliner απλώνουμε την σκιά σύριζα στις βλεφαρίδες.

γαλάζιο

Για πιο έντονο αποτέλεσμα βρέχουμε το πινελάκι με λίγο νερό. 

πράσινο

Στις φωτογραφίες οι σκιές απλώθηκαν με στεγνό πινελάκι, χωρίς primer ή βάση σκιάς.

 Ψάξτε στην συλλογή σας, σίγουρα έχετε σκιές σε έντονα χρώματα που δεν φοράτε συχνά και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν eyeliner.   


Η παλέτα είναι g by glamorous 3 eye shadow set Νο 19.





Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Φθηνές highlighter σκιές




Σκιές του ενός ευρώ με καλή απόδοση χρώματος.




Τριπλές σκιές Miss Julie στις αποχρώσεις 1 και 2


Η απόχρωση Νο 1 με χρώματα λευκό, εκρού και μπεζ. Το λευκό και το εκρού είναι ματ ενώ το μπεζ ημιματ. Χρειάζονται βάση σκιάς ωστόσο έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος για την τιμή τους. Σπάνια βρίσκεις φθηνή, ανοιχτόχρωμη, ματ σκιά με τέτοια απόδοση.     



Η απόχρωση Νο 2 με χρώματα σομών, πολύ ανοιχτό χακί και λευκό. Οι σομών και χακί είναι γυαλιστερές με γκλίτερ που όμως δεν φαίνεται όταν την απλώνεις στο δέρμα ενώ η λευκή έχει έντονη περλέ λάμψη. Για μεγαλύτερη απόδοση και διάρκεια χρειάζονται βάση ή primer.      





Τριπλή σκιά Yolizul Νο 03


Τα χρώματα της τριπλέτας είναι της άμμου, μπεζ και λευκό. Απαλές σκιές με σατινέ υφή και πολύ καλή απόδοση χρώματος, είναι οι αγαπημένες μου. Ενισχύστε την ένταση και την διάρκεια τους με βάση ή primer. 




Τρεις μονές σκιές Miss Julie στα χρώματα 2, 3 και 4


Η Νο 2 έχει λευκό χρώμα, περλέ τελείωμα, είναι απαλή και με την βοήθεια βάσης ή primer τονίζεται και διαρκεί περισσότερο. 



Η Νο 3 έχει μπεζ-σομών χρώμα, περλέ τελείωμα, είναι απαλή και παρόλο που φαίνεται σκούρα στην συσκευασία δεν είναι όταν απλώνεται στο δέρμα. Με την βοήθεια βάσης ή primer τονίζεται και διαρκεί περισσότερο.  



Η Νο 4 έχει μπεζ-καφετί χρώμα, περλέ τελείωμα, είναι απαλή και παρόλο που και αυτή φαίνεται σκούρα στην συσκευασία όταν απλώνεται στο δέρμα δίνει ένα χρυσαφί χρώμα. Με την βοήθεια βάσης ή primer τονίζεται και διαρκεί περισσότερο.