Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Hondos Beauty shopping





Κάποια προϊόντα που ήθελα και κάποια που προέκυψαν στην πορεία...


Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει διάφορα νερά καθαρισμού αλλά δεν έχω δοκιμάσει νερό micellaire. Η μικρή συσκευασία της garnier των 125ml (2,30 ευρώ) δεν είναι κατάλληλη μόνο για ταξίδια αλλά και για δοκιμή με το προϊόν. Η nivea care είναι νέα κρέμα εντατικής θρέψης. Μετά την κλασσική nivea και την nivea soft είπα να δοκιμάσω και αυτήν στην επίσης μικρή συσκευασία των 50 ml (1,29 ευρώ).  


Σειρά έχουν τα balm : το lip repair της seventeen με spf 15 (7,60 ευρώ), ένα balm που ήταν στη λίστα αγορών μιας και ήθελα να το δοκιμάσω καθώς και ένα της garnier, το lip care shine στη ροζ συσκευασία (2,50 ευρώ).




Μια υπέροχη παλέτα της catrice cosmetics (8,99 ευρώ). Λέγεται travel set και περιέχει ένα ματ bronzer, ένα highlighter, ένα κοραλί ρουζ, δυο σκιές (ροζ και γκρι-σιελ), ένα μαύρο μολύβι ματιών και ένα μολύβι - highlighter. Μου άρεσε πάρα πολύ και η συσκευασία και τα χρώματα που είναι απόλυτα φορέσιμα. Αυτό που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι αν θα την κρατήσω ή θα την κάνω δώρο. 



Ένα τριπλό πινελάκι ματιών απο την essence που μου θύμισε τα μολύβια με τις μύτες που είχα στο σχολείο. Περιέχει ένα σφουγγαράκι, ένα μυτερό πινελάκι και ένα πινελάκι για eyeliner : όλα μαζί σε μια συσκευασία που εξοικονομεί χώρο στο νεσεσέρ ταξιδιού ή στην τσάντα μας (3,79 ευρώ). Κάτι ανάλογο έχει και στα sephora αλλά κοστίζει πολύ παραπάνω γι' αυτό και το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη.


Δυο αποχρώσεις του ultra gloss της seventeen, το No 27 naturally pink που είχα βάλει στο μάτι και το No 45 golden rose στο οποίο δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Τα συγκεκριμένα γκλος έχουν αντηλιακά φίλτρα (7ml / 9,65 ευρώ).


Πάνω : naturally pink. Κάτω : golden rose


Πάντα ήθελα να δοκιμάσω το time plus long lasting make up της seventeen με SPF 15. Το πήρα στην απόχρωση Νο 3 natural beige (35ml / 16,15 ευρώ).



Η βάση σκιάς της radiant που ήθελα να δοκιμάσω (5ml / 8,35 ευρώ). Η πωλήτρια μου είπε τα καλύτερα και ελπίζω να είναι όντως καλή. 






Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Στένσιλ νυχιών απο κολλητική ταινία





Βάφουμε τα νύχια σε χρώμα της αρεσκείας μας...


Κόβουμε ένα κομματάκι ματ κολλητική ταινία...


Το διπλώνουμε στη μέση...


Με ένα ψαλιδάκι κόβουμε μισή καρδιά στο δίπλωμα της ταινίας...


Ξεδιπλώνουμε την ταινία με προσοχή για να μην σκιστεί...


Κολλάμε την ταινία στο νύχι...


Περνάμε δυο-τρεις στρώσεις βερνίκι διαφορετικού χρώματος...  


Αφού στεγνώσει το βερνίκι ξεκολλάμε με προσοχή την ταινία.
Περνάμε μια στρώση top coat για να σταθεροποιήσουμε το σχέδιο (προαιρετικό).  
Αν θέλουμε κάνουμε το ίδιο και στα άλλα νύχια.