Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Γενέθλιες αγορές ομορφιάς




Ποστάρω με καθυστέρηση τις αγορές που έκανα για τα γενέθλια μου.


 Δύο παλέτες σκιών της Miss Cop (όχι ότι χρειάζομαι κι άλλες σκιές) και ένα γκλος της Lee Hutton.


Η λευκή παλέτα Miss Cop Eye Tab 1 περιέχει 24 σκιές σε φυσικούς τόνους με καφέ, μπεζ, εκρού, ροζ αποχρώσεις όπως επίσης και γκρι-μπεζ, βυσσίνι, μελιτζάνι, κοραλί και μπρονζέ χρώματα.     


Η μαύρη παλέτα Miss Cop Eye Tab 2 περιέχει 24 σκιές σε πιο σκούρα, smoky-jewel, χρώματα. Διάφορες αποχρώσεις του μπλε, μωβ, πράσινο-λαδί, γκρι όπως επίσης καφέ και εκρού. Δυο μαύρες σκιές, ματ και γυαλιστερή, μια χρυσή, μια τυρκουάζ και μια βεραμάν.  

Και οι δυο παλέτες έχουν μια μείξη απο ματ, σατινέ και γυαλιστερές υφές. Συνοδεύονται απο δυο διπλά σφουγγαράκια σκιών και κάθε σκιά είναι του ενός γραμμαρίου. Κοστίζουν 12,90 ευρώ η μια και τις βρήκα στα Hondos. Έρωτας με την πρώτη ματιά!


Το γκλος είναι στη αποχρώση 91 Flower Power, ένα υπέροχο ζωντανό ροζ χρώμα τσιχλόφουσκας. 


Η συσκευασία γράφει ότι είναι υγρό κραγιόν αλλά πρόκειται για γκλος με αρκετή χρωστική. Επίσης αναφέρει ότι αυξάνει τον όγκο των χειλιών και έχει αντιγηραντική δράση με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α και Ε, έλαιο τζοτζόμπα και το καλύτερο όλων SPF 10 (καλοκαίρι έρχεται). Μάλλον πρόκειται για το τέλειο γκλος! Όπως και να 'χει έχω δοκιμάσει στο και παρελθόν γκλος της συγκεκριμένης εταιρείας και είναι εξαιρετικά ενυδατικό χωρίς να κολλάει συν το υπέροχο ροζούλι χρώμα.  
 

Κοστίζει 8,85 ευρώ και είναι 10 ml.