Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Νέα παλέτα Miss Cop mini eye tab 3





Μετά τις eye tab 1 και eye tab 2 η Miss Cop κυκλοφόρησε την mini eye tab 3.


Μια παλέτα στο μισό μέγεθος περίπου από τις άλλες δύο, με δώδεκα σκιές σε βασικά χρώματα, έξι σε φυσικές αποχρώσεις και έξι σε smoky (κάλλιστα μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο smoky και με τις καφέ αποχρώσεις).



Η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι η καλύτερη ειδικά στα σκούρα και στα ματ χρώματα. Οι γυαλιστερές αποχρώσεις δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα μια καλή βάση σκιάς είναι απαραίτητη. Ωστόσο το καλό με αυτήν την παλέτα είναι ότι συνδυάζει χρώματα για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις σε σχετικά μικρό μέγεθος που την κάνει ιδανική για ταξίδια.


Κοστίζει 9,60 ευρώ στα Hondos Center    





Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

CHERRYBOX - WINTER BOX





Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το χειμωνιάτικο κουτί του Cherrybox.


Περιέχει πέντε προϊόντα ομορφιάς σε κανονική συσκευασία και δυο σε δοκιμαστική...


...για το πρόσωπο, τα χέρια, τα νύχια, τα μαλλιά και φυσικά μακιγιάζ!


Ζελέ καθαρισμού προσώπου Rinse-off Gel Cleanser for Brilliant Complexion με αλόη και μύρτιλο της ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών Odeia (110ml / 24,50 ευρώ).


Κρέμα χεριών ρόδι της επίσης ελληνικής εταιρείας Blue Scents. Περιέχει γλυκερίνη, shea butter, ελαιόλαδο, εκχυλίσματα σπόρου σταφυλιών, πανθενόλη και αλόη (75ml / 5 ευρώ).


Θρεπτική μάσκα προσώπου με μέλι Juicy Mask Sheet Honey της κορεάτικης Holika Holika (1,95 ευρώ).


Το ρουζ-σκιά Frat Boy της αμερικάνικης the Balm (8,5gr / 18,45 ευρώ)...


...σε ροζ-ροδακινί απόχρωση.



Το Base & Top Coat της ελληνικής Grigi, που φοριέται πάνω και κάτω από το βερνίκι νυχιών (12ml / 2,20ευρώ).


Τα προϊόντα σε δοκιμαστική συσκευασία είναι το Black Snail Repair Emulsion της Holika Holika, για ενυδάτωση και αντιγήρανση της επιδερμίδας του προσώπου, και το Toppik, γνωστό προϊόν για τα μαλλιά. Πρόκειται για νανοίνες φυσικής κερατίνης που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά. Το Toppik μάλλον είναι full size γιατί πωλείται 9,5 ευρώ σε αυτή τη συσκευασία (3gr).  


Μου άρεσε πολύ το χειμωνιάτικο κουτί γιατί περιέχει προϊόντα που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ όπως sheet mask, βάση ή top coat για τα νύχια και μακιγιάζ της the Balm και είναι ευκαιρία να τα δοκιμάσω. Ακόμα και το κουτί είναι όμορφο και αρωματισμένο με το άρωμα ρόδι της Blue Scents που μυρίζει τέλεια. Και όλα αυτά με 20 ευρώ!