Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Batiste Dry Shampoos




Τα Batiste dry shampoo τα γνώρισα μέσω ενός special κουτιού του Glowbox, και πιο συγκεκριμένα το Blush το οποίο έχει λουλουδάτο άρωμα. Κάνει καλή δουλειά καθώς αφαιρεί τη λιπαρότητα από τα μαλλιά και το λευκό χρώμα της σκόνης που περιέχει φεύγει με το βούρτσισμα. Αν κατά λάθος πέσει παραπάνω προϊόν, διορθώνεται εύκολα, το μόνο που χρειάζεται είναι να δουλευτεί λίγο με τα χέρια. Το συγκεκριμένο δεν θα το ξαναγοράσω γιατί δεν μου άρεσε το άρωμα. Θα δοκιμάσω κάποιο άλλο άρωμα.


Το Beautiful Brunette απευθύνεται στις καστανές και ανήκει στη σειρά plus, τα ξηρά σαμπουάν της οποίας προσφέρουν κάτι παραπάνω. Έχει σκόνη καφέ χρώματος που είναι λιγότερο ορατή, δουλεύει το ίδιο καλά, φεύγει με το βούρτσισμα και αν πέσει παραπάνω προϊόν, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Αν και δεν είχα ακούσει καλές κριτικές για το συγκεκριμένο, εγώ το λάτρεψα. Είναι πιο ευκολόχρηστο σε σχέση με αυτά που έχουν λευκή σκόνη και λατρεύω το άρωμα του τόσο πολύ που αν υπήρχε σε κολόνια ευχαρίστως θα την αγόραζα και θα την φορούσα! Θα το ξαναγοράσω σίγουρα.

Έχω δοκιμάσει κι άλλα ξηρά σαμπουάν αλλά πιστεύω ότι τα Batiste έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και ποσότητας. Η συσκευασία περιέχει 200 ml και κοστίζει κάτω από 5 ευρώ ή λίγο παραπάνω στην περίπτωση του beautiful brunette.