Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Προεόρτια και μεθεόρτια ψώνια απο Hondos Center





Κάποια πραγματάκια που αγόρασα πριν και μετά τις γιορτές...


Υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής Deo - Sept της L' Ymola, κλασικό και αγαπημένο (250 ml / 5.97 ευρώ)


Ξηρό σαμπουάν της Batiste με άρωμα Rose Gold (200ml / 4.44 ευρώ)


 Μικκυλιακό νερό Sensibio H2O της Bioderma. Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό το προϊόν και το πήρα σε συσκευασία ταξιδιού για να το δοκιμάσω (100ml / 4.90 ευρώ) 


Σετ καθαρισμού προσώπου της Nivea που αποτελείται από το Urban Skin Detox μικκυλιακό νερό για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες (400ml ) και τη μάσκα ενός λεπτού Urban Skin Detox Mask Purify με λευκό άργιλο και εκχύλισμα μανόλιας (75ml). Το σετ περιλαμβάνει ένα υφασμάτινο νεσεσέρ με τροπικό σχέδιο και ροζ - χρυσό φερμουάρ (11,98 ευρώ)

 

Σετ περιποίησης προσώπου και σώματος της Nivea που αποτελείται από την κρέμα σώματος body soufflé Coconut & Monoi Oil (200ml), το αποσμητικό roll- on Black & White Invisible (50ml) και την θρεπτική μάσκα προσώπου Bye Bye Dry Skin με μέλι και αμυγδαλέλαιο για ξηρή επιδερμίδα (2 δόσεις των 7,5 ml). Το σετ περιλαμβάνει γκρι νεσεσέρ από συνθετικό σουέτ με ροζ - χρυσά πουά και φερμουάρ (11,98 ευρώ)      

 

Τα δωράκια με τα ψώνια ήταν τα κλασικά υγρά μαντηλάκια και στυλό αλλά και τρία δείγματα σαμπουάν θρέψης της L' Angelica με βασιλικό πολτό και ελαιόλαδο για ξηρά και κατεστραμένα μαλλιά