Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Φτιάξτε ένα ραφάκι για τα δείγματα σας από θήκη cd



Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω νέα προϊόντα. Εκτιμώ πολύ τα δείγματα που βρίσκω μέσα σε περιοδικά ή που μου δίνουν στα καταστήματα καλλυντικών. Η αποθήκευση τους όμως είναι μπελάς. Όταν είναι κλειστά τα βάζω σε ένα κουτί ή σε ένα νεσεσέρ μέχρι να έρθει η ώρα τους - με την καλή έννοια! Όταν όμως τα ανοίγω για να τα χρησιμοποιήσω δεν ξέρω που να τα βάλω. Τα στριμώχνω ανάμεσα στα μπουκαλάκια και στα βαζάκια στο ντουλάπι του μπάνιου ή πάνω στην συρταριέρα μου αλλά πάντα πέφτουν. Δεδομένου ότι τα περισσότερα δείγματα είναι 1ml ή 1,5ml μου παίρνει δύο ή τρεις μέρες να τα τελειώσω και φυσικά αυτό το διάστημα θέλω το άνοιγμα από το φακελάκι να μην ακουμπάει πουθένα. 


Δοκίμασα να φτιάξω ένα ραφάκι χρησιμοποιώντας μια θήκη cd. Απλά έβγαλα το μπροστινό μέρος της θήκης και το κόλλησα μέσα στο ντουλάπι του μπάνιου με blue tack. 


Έβαλα τα δείγματα στην υποδοχή στο κάτω μέρος και ιδού το αποτέλεσμα : τα δείγματα στέκονται μια χαρά, δεν ακουμπάνε πουθενά και είναι εύκολα προσβάσιμα. Εκτός από τα ανοιχτά δείγματα στην θήκη βάζω και κλειστά που θέλω να χρησιμοποιήσω άμεσα - σαν υπενθύμιση. Απλό, πρακτικό και εύκολο. Γιατί δεν το σκέφτηκα πιο πριν;

Υ.Γ. Μπορείτε να στηρίξετε την θήκη δειγμάτων σε καθρέφτη ή έπιπλο ή τοίχο με blue tack ή κολλητική ταινία διπλή όψης.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου