Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Lidl miomare makeup brush collection




Η συλλογή πινέλων miomare του lidl αποτελείτε απο τέσσερα πινέλα για το πρόσωπο, δυο πινέλα ματιών και ένα πινέλο χειλιών. Είχα σκοπό να πάρω μόνο τα πινέλα για το πρόσωπο αλλά τελικά αποφάσισα να τα πάρω όλα για να δοκιμάσω όλη τη σειρά. 


Όλα τα πινέλα έχουν διάφανη θήκη με πλαστικό φερμουάρ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την φύλαξη των πινέλων όταν δεν χρησιμοποιούνται ή για τη μεταφορά τους σε ταξίδι ή στην τσάντα.  


Τα πινέλα προσώπου είναι : πινέλο πούδρας με καπάκι, πινέλο πούδρας, πινέλο ρουζ, και διπλό πινέλο για μεικ απ και κονσίλερ.


Το πινέλο πούδρας με καπάκι είναι πολύ πρακτικό, με στρογγυλό σχήμα τριχών και είναι κατάλληλο για πούδρα, ρουζ και μπρόνζερ.


Το πινέλο πούδρας είναι πλούσιο, πιεσμένο στην βάση του για να δίνει την όψη βεντάλιας και είναι κατάλληλο για πούδρα και μπρόνζερ.


Το πινέλο ρουζ έχει το κλασικό πλάγιο κόψιμο.

 
Το διπλό πινέλο για μεικ απ και κονσίλερ είναι πολύ πρακτικό για ταξίδι και όχι μόνο επειδή εξοικονομεί χώρο.


Τα πινέλα ματιών είναι : διπλό πινέλο με δυο μήκη τριχών και διπλό πινέλο με τρίχες και σφουγγαράκι.


Διπλό πινέλο ματιών με μακριές και κοντές τρίχες για διαφορετική ένταση χρώματος και φωτοσκιάσεις.


Διπλό πινέλο ματιών με πλάγια κομμένες τρίχες απο τη μια πλευρά και το κλασικό σφουγγαράκι απο την άλλη. Το τρίχινο άκρο μάλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για eyeliner αν και στη συσκευασία αναφέρεται σαν πινέλο σκιάς.


Το πινέλο για τα χείλη δεν έχει το κλασικό σχήμα ενός πινέλου χειλιών, οι τρίχες του είναι κομμένες ίσια και είναι αρκετά γεμάτο πινέλο. Στην αρχή νόμιζα πως είναι για eyeliner! 



Όλα τα πινέλα είναι καλοφτιαγμένα, ελαφριά, σε κλασσικό μαύρο χρώμα με δίχρωμες, συνθετικές και πολύ απαλές τρίχες.

Τα πινέλα προσώπου κοστίζουν 2,99 ευρώ και τα πινέλα ματιών/χειλιών 1,99 ευρώ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου