Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Glowbox - BACK IN TOWN - box





Με χρονοκαθυστέρηση (πάλι!) ποστάρω το κουτί του Glowbox για τους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο...


...Back In Town...
Κάλιο αργά παρά ποτέ...!


Το Back In Town είναι γεμάτο καλούδια :


Το body balsam της Blue Scents με άρωμα mystic bouquet περιέχει έλαιο αργκάν και ελαιόλαδο. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πρέπει να είναι πολύ ενυδατικό ( αν κρίνω από το "balsam" ) και έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά (300 ml / 13 ευρώ)


Η μάσκα μαλλιών της aeolis περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο και πρωτείνες μεταξιού και μυρίζει υπέροχα! (170ml / 11 ευρώ)


Το πρώτο από τα δυο προϊόντα της anatomicals είναι το crusin' for a snoozin' sleep balm που σε βοηθάει να κοιμηθείς αν το τρίψεις σε επίμαχα σημεία π.χ. κρόταφοι. Έχει έντονη μυρωδιά που θυμίζει περισσότερο κρέμα για εντριβή! ( 20 gr / 6,50 ευρώ)


Το δεύτερο προϊόν της anatomicals είναι μια ενυδατική μάσκα προσώπου με τριαντάφυλλο, ότι πρέπει για το χειμώνα που πλησιάζει. Όλοι χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω ενυδάτωση αυτή την εποχή (25gr / 3,50 ευρώ)   


Το σετ πινέλων για τα μάτια της ecottools - ultimate shade duo - σε χάρτινη συσκευασία παρακαλώ με ολίγον πλαστικό! Το - πολύ - φαρδύ πινελάκι χαρακτηρίζεται full shadow αν και πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για blending. Το μικρότερο πινέλο χαρακτηρίζεται precision blending αλλά μου μοιάζει περισσότερο με crease πινέλο.


Μια μονή σατινέ σκιά της Aqua Mineral...


...σε γκρι-καφέ απόχρωση...


...όπως λέει και το όνομα της Grey Brow (το n το φάγανε!)


Όπως φαίνεται και στη φώτο δεν έχει καλή απόδοση, ωστόσο είναι χρώμα που φοράω για καθημερινό μακιγιάζ και σίγουρα θα χρησιμοποιήσω βάση (3 gr / 17,50 ευρώ) 


Το olive lip balm της fruits and fleurs με ελαιόλαδο, αλόη, βιταμίνη Ε και SPF 8 (4,8 gr / 3,20 ευρώ)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου